lifestyle, Portret en woningfotografie

Echte momenten op een persoonlijke en natuurlijk manier vastgelegd

Een fotoshoot is niet alleen een mooi aandenken voor later maar het is ook erg leuk om te laten maken, naderhand heel enthousiast over de ongedwongen en gezellige sfeer. Of je nu een statig familieportret wilt of juist met een casual op het strand. Bijna alles is mogelijk om tot het mooiste resultaat te komen. Bekijk wat ik je bied en wat de kosten zijn, dan kunnen we snel afspreken voor een fotoshoot met familie.
Kortom, een professionele familie fotoshoot maken we samen. Mijn ervaring als creatieve fotograaf samen met mijn eindeloze geduld helpen om samen met jouw familie een tot het mooiste resultaat te komen.
Ben je nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden die ik te bieden heb? Stuur me gerust een mailtje om verschillende ideeën te bespreken, zoals de kleding en locatie mogelijkheden.

Waar kun je een fotoshoot op locatie doen?
Een fotoshoot op locatie is super leuk en ongedwongen. Je kunt de locaties zo gek niet bedenken of ik kan er foto’s maken. Een shoot buiten kan eigenlijk in alle seizoenen. Elk seizoen heeft zijn voordelen en nadelen als je buiten een foto wilt maken. Alleen regen kan vervelend zijn, dan maken we gewoon een nieuwe afspraak voor een ander tijdstip. Ik woon vlakbij het strand en de duinen aan het begin van de ochtend of op het eind van de middag heb je vaak mooi tegenlicht. Ook op een zonnige winterdag of op een mooie lentedag, is een fotoshoot geweldig of dat nu de Wassenaarse Slag, in Noordwijk, Scheveningen of Kijkduin is. Succes verzekerd dat ik mooie plaatjes aflever. Wil je liever in een hooiberg, in een bootje in een puur Nederlands landschap of bij een stoere graffiti muur gefotografeerd worden, je zegt het maar.

Familie shoot studio
Naast buiten, kan ik ook fotograferen in huis of binnen op diverse lokaties. Of we maken een combinatie van buiten en binnen. Geen last van goed of slecht weer en verwaaide haren. Zodat je rustig de tijd kunt nemen om de juiste poses aan te nemen voor jou shoot. Je kunt makkelijk van kleding veranderen, graag overleg ik samen met jullie over de ideeën.

Een fotoshoot cadeau?
Ontzettend leuk om te geven en te krijgen. Of het nu gaat om een portret fotoshoot of een shoot van het gezin.
Een fotoshoot cadeau geven is heel eenvoudig, ik maak een mooie cadeaubon deze stuur ik je toe zodat je deze persoonlijk aan de gelukkige kunt geven.

Verras je geliefde, familie of vriend(in) op een bijzondere manier, met een persoonlijk cadeau.
Een fotoshoot, het mooiste verjaardagscadeau wat je kunt krijgen of kunt geven!

Wat zijn de kosten van een fotoshoot?
De kosten van een fotoshoot bedragen € 150,-. Hiervoor krijg je een prachtige professionele shoot van ongeveer 1,5 uur.
Deze prijs is een vast tarief en je hoeft je dus geen zorgen te maken over extra kosten. Voor dit bedrag krijg je al mijn foto’s rechtenvrije
waarvan ik de 15 mooiste foto’s naderhand naar keuze kan bewerkenen.
Zo kun jij genieten van d de familie fotografie zonder je druk te maken over de kosten.
Mijn prijzen zijn inclusief 21% BTW.

GEZINSSHOOT € 200,-

Fotoshoot op buitenlocatie
Duur: 1,5 – 2 uur
Unieke beleving in een ongedwongen sfeer, mooi eindresultaat en een blijvende herinnering voor later!
Binnen 2 weken na de fotoshoot ontvangen jullie een online gallery met foto’s in kleur en zwart/wit
Inclusief 15 tot 20 digitale foto’s bewerkt op hoge resolutie naar keuze

Ik ben trots op de foto’s die ik aflever en zal beelden van de fotoshoot dan ook graag gebruiken voor haar website, Facebook en Instagram. Mocht je hier bezwaar tegen hebben geef dit gerust even aan.

Zelf de foto’s delen op Sociale Media is altijd prettig, mocht je dat doen, dan graag met naamsvermelding 😉

Geef een fotoshoot cadeau!
Dat is ontzettend leuk om te geven en te krijgen. Of het nu gaat om een portret fotoshoot of een shoot van het gezin. Een fotoshoot cadeau geven is heel eenvoudig, ik maak een mooie cadeaubon deze stuur ik je toe zodat je deze persoonlijk aan de gelukkige kunt geven.

Verras je geliefde, familie of vriend(in) op een bijzondere manier, met een persoonlijk cadeau. Een fotoshoot, het mooiste verjaardagscadeau wat je kunt krijgen of kunt geven!

PORTRETTEN

VANAF € 200,-

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

GEZINSSHOOT

GEZINSSHOOT